Split Box

De Split Box is een mooi gestoffeerd waterbed. De Split Box is een splitbed* voor extra opmaakgemak en u kunt kiezen uit tal van stabilisatievormen, verschillende stofferingstoffen, achterwanden en andere accessoires.

Bij een split waterbed bestaat de rand, de softside, uit twee delen die samen een geheel vormen. De delen zijn met elkaar verbonden, maar de bovenkant kan enigszins naar binnen worden gekanteld, waardoor er een ruimte ontstaat waar u het hoeslaken kunt instoppen. Kantel terug en het laken zit klem: gemakkelijk en snel beddengoed verwisselen, dat is het grote voordeel van de split t.o.v. een basic waterbed.

Minder energie voor u en het milieu
De zachte rand van de Softsider heeft ook een energie bewuste kant. Want behalve dat hij de warmte uitstekend houdt waar die moet zijn: in bed, maakt hij het ook mogelijk een watermatras te gebruiken dat minder water bevat, waardoor ook minder energie nodig is om het waterbed op de prettige temperatuur te houden.

Souplesse en ligcomfort
Bij de Split Box wordt het matras geheel omsloten door een soepele, afritsbare tijk die niet alleen uw bewegingen volgt, maar die ook gemakkelijk afneembaar is om te reinigen.

Dit complete pakket van bijvoorbeeld Split Box 180/200, bestaande uit het matras met de Tencel Tijk, diverse stabilisaties en verschillende stofferingsstoffen mogelijk, plaatsing van het waterbed en onderhoudspakket.

€ 2100,00

Meerprijs € 200,00 duo-systeem

Enkele voordelen van een duo

-Bij een gewichtsverschil van meer dan 30kg, ligt een ieder op de juiste hoeveelheid water
-zelf de gewenste temperatuur instellen
-je golft minder door, wanneer de ander zich beweegt

Advies: een duo systeem vanaf 180 breed