Split Softside

Split Softside
Daar zijn de randen kantelbaar waardoor het opmaken van deze Split Softsider wel heel gemakkelijk is.De schuimranden zijn gestoffeerd kan zowel in stof als kunstleder uitgevoerd worden, waarbij u de keuze heeft uit verschillende modieuze kleuren en dessins. De Split Softside is een ombouw op zich, maar leent zich perfect voor het probleemloos inbouwen in elk bestaand ledikant. De Split wordt omsloten door een deelbare Tencel tijk. De tijk is makkelijk zelf te wassen doordat er in het midden een rits geplaatst is.

Minder energie voor u en het milieu
De zachte rand van de Softsider heeft ook een energie bewuste kant. Want behalve dat hij de warmte uitstekend houdt waar die moet zijn: in bed, maakt hij het ook mogelijk een watermatras te gebruiken dat minder water bevat, waardoor ook minder energie nodig is om het waterbed op de prettige temperatuur te houden.

Souplesse en ligcomfort
Bij de Split Softside wordt het matras geheel omsloten door een soepele, afritsbareTencel tijk die niet alleen uw bewegingen volgt, maar die ook gemakkelijk afneembaar is om te reinigen.

Dit complete pakket van bijvoorbeeld een 180/200, bestaande uit een zwart of witte plint hoogte 45 cm, het matras met de Tencel tijk, diverse stabilisaties mogelijk , plaatsing van het bed, een onderhoudspakket.
€ 1400,00

split softside

Meerprijs € 200,00 duo-systeem

Enkele voordelen van een duo
-Bij een gewichtsverschil van meer dan 30kg, ligt een ieder op de juiste hoeveelheid water
-zelf de gewenste temperatuur instellen
-je golft minder door, wanneer de ander zich beweegt
Advies: een duo systeem vanaf 180 breed